joi, 3 martie 2011

Weekend la Borsec



Weekendul asta am fost din nou la Borsec, de data asta În trupă un pic mai mare ca data trecută, am fost 5.
Am mers de sâmbătă pe duminică, rezervarea am făcut-o de joi, dar n-am găsit camere libere la primele 5-6 pensiuni la care am sunat. Până la urmă am găsit la Pensiunea Chris, chiar în Borsec. Singura problema era că nu avea baie în cameră, dar pensiunea are doar două camere şi o baie, noi fiind 5 a fost ok, baia a fost doar a noastră. Am avut şi o bucătărie a noastră, mică, dar suficientă pentru câţi am fost. Pensiunea nu arată fantastic, proprietarii stau la parter, dar are un raport calitate-preţ bun, e 60 lei pe cameră pe noapte, e o camera dublă şi una triplă. Deci ieftin. Detalii şi poze, aici.
Am ajuns sâmbătă destul de târziu, am văzut că pârtia e deschisă doar până la ora 20:00, dar şi abonamentul s-a ieftinit, e doar 25 lei pe jumătate de zi, de la ora 14:00 la 22:00. Zăpada era foarte bună când am ajuns, dar din păcate era coadă destul de mare şi dura cam 20-30 minute. A fost bine dupa 6 jumate, când a început să se elibereze şi am reuşit să mă dau liniştit, dar deja începea zăpada să îngheţe în partea de sus. Alexandra a schiat pentru prima dată, puţin, a urcat doar pe jos şi a încercat să înveţe să facă plugul. Nu tare i-a plăcut, dar sunt sigur că o va prinde când va controla ea schiurile :)
Partea bună a fost când ne-am întors la cabană, dotaţi cu bere şi jocuri. Am jucat doar Saboteur, vreo 5 ture şi a fost, ca de fiecare dată, distractiv. Saboteur e jocul de jucat în grupuri mari, cu oameni care nu trebuie să ştie regulile de dinainte. E distractiv, rapid şi uşor de învăţat!
Duminică din păcate am ajuns din nou târziu pe pârtie şi era deja aglomerat. Nici zăpada nu mai era aşa bună şi se stătea la coadă chiar mai mult aşa că am făcut o singură tură şi am plecat spre casă. Pe drum ne-am oprit la restaurantul de la Androneasa, frumos, preţuri decente, servire proastă.

Un comentariu:

nasa Vali spunea...

La multi ani, Mihai!
Mai e olecutza si trece ziua ta, mi-am amintit pe ultima suta de metri.
Sa fii sanatos, sa-ti mearga bine la noua slujba, sa iubesti si sa fii iubit!
Salutari Ungurenilor!