joi, 16 iulie 2009

Începând de ieri am o bicicletă Peugeot (nu contează marca, important e că am bicicletă, mi-am dorit de mult). Şi ieri, şi azi, m-am plimbat după masa/seara cu ea prin oraş şi mă simt de parcă aş recupera ce am pierdut în copilărie.

Nu am vrut bicicletă pentru că e la modă, nu am vrut bicicletă pentru că e "eco". Am vrut-o pentru că mă pot mişca în unele cazuri mai repede decât cu maşina, incomparabil mai ieftin(de fapt pe gratis) şi fac şi sport, lucru de care simt foarte tare ca duc lipsă.

Atât de tare mă bucur că am în sfârşit bicicletă, că nici nu o sa scriu acum de cât de periculos mi se pare mersul pe 2 roţi în Tg-Mureş, sau cât de aberantă e interzicerea bicicletelor în centru. (apropo, ieri, în prima mea zi cu bicicleta, am trecut prin centru de 2 ori, tocmai pentru că e o regulă pe care nu am de gând să o respect)

Azi, în plimbarea de seară, am dat peste un marcaj rutier nou, impecabil realizat, un fel de "poa' să ningă, poa' să plouă", care mergea fain-frumos peste o piatra şi două guri de canal. Filmuleţ simpatic aveţi mai jos:

6 comentarii:

Tigrysorul spunea...

da, pot sa certific acest lucru...ca era sa te calc putin asa cu masina :D...keep up the good work !

Unknown spunea...

Rau a ajuns criza in mures daca o dati pe biciclete :D

omucu spunea...

pe unde era sa ma calci?:)

Tigrysorul spunea...

Hmm...pe acolo pe langa Irish Pub parca... nu mai stiu exact...dar data viitoare .... :P

Dan Bompa spunea...

de fapt asta e clip promo pentru viitori angajatori ai lui Sile;)) foarte amuzanta treaba:P

omucu spunea...

viitorii angajatori ai lui sile din spania :))sa se stie ca are grande cojones