miercuri, 24 octombrie 2007

Noapte albă la Târgu-Mureş

"Festivalul „Noaptea albă”, destinat tineretului târgumureşean, se află la cea de-a treia ediţie. Direcţia Judeţeană pentru Tineret Mureş, cu ajutorul Autorităţii Naţionale pentru Tineret, le dă şi anul acesta posibilitatea celor interesaţi de a petrece o „noapte albă” plină de evenimente, la Casa de Cultură „Mihai Eminescu” din municipiu şi Complexul de Sport şi Agrement „Mureşul”, în 26/27 octombrie.
Pe lângă surprizele pe care organizatorii le-au pregătit, şi pe care nu le voi dezvălui, din bugetul de 20.000 de lei, programul include un maraton de film de scurt metraj şi animaţie, karaoke, street-ball, skateboarding şi body-painting. În cadrul evenimentului vor concerta Endless, Groovy Base, Juniors, The Barricade, Vogue, dând astfel posibilitatea de afirmare talentelor târgumureşene, precum şi formaţia Bere Gratis, pentru a da o notă aparte Nopţii. În holul Casei de Cultură „Mihai Eminescu” va avea loc o expoziţie de fotografie, iar autorul celui mai reuşit exponat va fi premiat.
Nelly Blăjuţ" de aici
Ce n-am înţeles eu: îi zice "noapte albă", dar se termină la ora 23:00 Daca reuşesc, mă duc pe acolo la partea cu skateboarding şi street-ball.

Niciun comentariu: