luni, 2 iulie 2007

Inapoi acasa

am ajuns inapoi acasa de la Bucuresti, sambata seara la B'ESTIVAL am prins doar sfarsitul de la Kasabian, asa ca nu mi-am putut forma o parare despre ei, am prins intregul concert Reamonn, si concertul Pink. Conducatorul trupei Reamonn a tinut sa precizeze ca nevasta lui e din Romania, poate asa se explica si faptul ca stia cateva cuvinte in romana("Va iubesc", "Multumesc", "Te pup", "Pa"). Ca si trupa pe mine nu ma impresioneaza, mi se pare una din multele formatii rock care fac balade, fara nimic deosebit, dar au stiut sa faca atmosfera si sa atraga aprecierea publicului. A urmat concertul Pink, care e o adevarata profesionista in a face show, singura problema la show-ul ei a fost lipsa bis-ului, dar asta din cauza publicului.
Duminica seara, am ratat concertele OCS si Zdob si Zdub din cauza caldurii extraordinare si a faptului ca aproximativ 2 ore dupa zdobi nu era nimic in program care sa ma intereseze. Am ajuns cu putin timp inainte de Wu Tang Clan, am avut timp doar sa beau repede 2 beri si sa merg cat de in fata am putut. Show-ul asteptat de intreaga comunitate hip-hop din Romania a fost de nota 10. Au cantat toate melodiile cunoscute, au facut o atmosfera de zile mari si ne-au lasat pe toti prezenti acolo impresionati. Method Man a avut de departe cea mai multa energie ("If Jesus walked on water, Method Man walked on the crowd"). Din cate am observat eu(s-ar putea sa ma insel) membri Wu Tang au fost singurii care au stat dupa concert sa dea autografe si sa isi faca poze cu fanii.
Facand bilantul celor 3 zile de concerte, pot spune ca atmosfera festivalului a fost departe de ce ar trebui sa fie(nu ma refer la atmosfera din timpul concertelor, ci la atmosfera generala a festivalului), a fost mult sub peninsula la capitolul atmosfera, dar mult mai tare ca line-up al vedetelor. Oricum, festivalul il consider o reusita, cu sanse mari de a creste pentru editiile viitoare.
Acum, astept Rolling Stones :D

6 comentarii:

Unknown spunea...

f naspa muzica pe care o asculti

omucu spunea...

asta e parerea ta... gusturile nu se discuta

Unknown spunea...

:)) am stiut eu ca o sa fie naspa deaia nu am venit=))

omucu spunea...

pai nu a fost naspa, n-ai inteles tu bine... au fost parti bune si parti slabe, dar pe total a meritat

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.