luni, 6 februarie 2012

De ce nu mai scriu pe blog?

De o bună bucată de timp am neglijat blogul acesta. Motivul principal e că din luna mai 2011 am început să scriu pe boardgamers.ro, site-ul meu despre jocuri de societate. Cum am mai zis şi cu alte ocazii, jocurile de societate mă pasionează şi am încredere că va fi din ce în ce mai multă lume pasionată de ele. Sursele de informare de la noi sunt puţine, în afară de site-ul meu mai sunt 3 bloguri şi un forum, în rest trebuie apelat la siteuri în limba engleză, lucru care nu e comod pentru toată lumea.
Nu închid acest blog, nu zic că renunţ la el, deşi în mare parte am făcut-o deja. În rest toate sunt bune şi mergem înainte :)

Un comentariu:

Ady spunea...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com