duminică, 20 februarie 2011

Subcarpati si Norzeatic cu Khidja la Cluj

Aseară am fost la concert Subcarpaţi şi Norzeatic cu Khidja la Cluj, în club Midi. Am ajuns cu taxi pe la 11:30 şi era o coadă extraordinară la intrare aşa că am ales să mergem pe str. Piezişă la o bere până dupa ora 12. Am ajuns în Midi pe la 12:30, cu câteva minute înainte să înceapă Subcarpaţi. Am vrut să ne lăsăm hainele la garderobă dar nu mai erau locuri, noroc că aveam un prieten venit cu maşina şi le-am putut lăsa acolo.
La Subcarpaţi am mai fost, tot în Midi şi pot să zic că a fost cel mai reuşit concert la care am fost vreodată în Midi. Şi de data asta a fost cam la fel, doar că au fost doar mc Bean şi dj Limun, fără Liviu Gnom. Rar văd o reacţie a publicului aşa bună cum a fost la Subcarpaţi la ambele concerte din Cluj. Sunt convins că publicul a fost mult peste publicul din alte părţi şi pe lângă asta adăugaţi o sonorizare bună şi o prestaţie impecabilă a lui Bean şi Limun şi aveţi o reţetă de succes.

Au urmat Norzeatic şi Khidja, veniţi pentru a lansa albumul Aici, acum. Cred că au cântat toate piesele de pe album, nu-mi amintesc să fi lipsit ceva. Deşi toată lumea ar fi vrut ceva piese vechi de-a lui Vexx sau Methadon, asta nu s-a întâmplat, Norzeatic demonstrând dacă mai era nevoie că trecutul e trecut şi personal nu cred că Vexx se va mai întoarce şi nu avem decât să ne bucurăm de Norzeatic. În general, oamenii cu care am vorbit l-ar fi preferat pe Vexx, dar asta e, lumea se schimbă. Concertul a fost foarte tare, dar reacţia publicului a fost mai slabă ca la Subcarpaţi, probabil era mai obosită lumea şi oricum, piesele sunt mai lente.

Acum să trec un pic în revistă partea negativă a serii. Am eu personal o problemă cu clubul Midi. Nu m-a deranjat aşa tare că n-au mai fost locuri la garderobă(deşi după ce noua ni s-a spus că e plin, a fost lume la care le-a luat hainele), m-a deranjat de exemplu că la baie nu era apă de spălat pe mâini. Asta în condiţiile unui club plin, cu 15 sau 20 lei intrare şi preţuri de 7 lei berea la 0,33l. Bun, că tot am zis de 7 lei berea, am cumpărat o bere la care am primit 1 leu rest din 10. E o practică mai veche a barmanilor din Midi, m-am mai certat de multe ori pe chestia asta cu ei şi nu o sa mai insist. Mai nou îi înjur în gând şi încerc să-mi văd liniştit de seara mea. Oricum, e un club pe care îl evit cât pot, ajung acolo doar când sunt evenimente de neratat, cum a fost şi cel de aseară.

Poze dacă doriţi sunt aici şi aici.

5 comentarii:

kNut spunea...

concertul subcarpati a fost super, o atmosfera incredibila, la norzeatic a fost cam labareala deoarece nu stiau multi piesele si mna :), oricum, eu pentru subcarpati am venit :)

kiddo spunea...

pentru un "tarif suplimentar" de 10 lei, puteai sa-ti lasi haina la garderoba . asta dupa ce 2 prietene si-au scos hainele in fata noastra. in fine...pana la urma ne-am descurcat ca in Romania :) cu mita :)

Unknown spunea...

Eu am uitat de espisodul cu garderoba: http://raulbaldean.wordpress.com/2011/02/20/norzeatic-si-subcarpati-la-cluj-februarie-2011/#more-244

lucian lirca spunea...

ma, vineri merg iar la Subcarpati. si sambata la OCS :)

omucu spunea...

@kNut - eu nu pentru Subcarpati am mers, dar sunt de acord cu tine, concertul lor a fost mai reusit
@Ioana - asta e motivul pentru care ma dispera Midi, am lasat acolo aproape 100 lei in seara aia si n-am avut garderoba, apa la buda si am fost fraierul barmanilor
@Raul - m-as fi bucurat sa fie singurul punct negativ, ca l-am rezolvat cel mai usor
@Luci - acum esti doar rau si vrei sa ne chinui.... aaaa, sa te mai aud ca te plangi ca e scump Bucurestiul :))