joi, 21 ianuarie 2010

Farmville bate Romania

Marţea trecuta a avut loc un cutremur de 7,3 grade pe scara Richter în Haiti. Peste 75.000 morţi şi 250.000 răniţi. E perfect valabil ce a zis Stalin: "Moartea unui om este o tragedie. Moartea a milioane este statistică". Gripa porcină nu omoară nici pe departe atâţia oameni şi nu datorită vaccinului. Aaa, ignor faptul că gripa porcină e doar o afacere.

România, un stat responsabil, care mereu sare în ajutorul altora (vezi militarii din Afganistan) va trimite în Haiti un ajutor de 50.000 euro. 50.000 euro! Mai puţin decât a dat poliţia română pe un Logan. Între timp, Zynga, producătorului jocului de browser de foarte mare succes Farmville, a adunat de la jucători, prin donaţii, peste un milion de dolari pentru aceeaşi cauză nobilă. Mi se pare mie, sau e penibilă comparaţia?

10 comentarii:

Li spunea...

ce e penibil e sa joci farmville. da' na, bine ca au dat

omucu spunea...

eu joc farmville :))

Unknown spunea...

Rusinea rusinilor! Pana si Chisinaul a trimis 100 000 dolari, deci peste rahatul de 50jdemii trimis de rahatul Boc! Nesimtiti nu sunt ei, ci cei care au dat cu piciorul "solutiei Johannis!"

omucu spunea...

mai bine nu trimitea rromania nimic si mai bine ieseam, macar nu vedea nimeni. nu cred ca apareau stiri "Romania nu a ajutat cu nimic Haiti", in schimb sa apara "Romania a ajutat Haiti cu mai putin decat un logan al politiei" e jenant chiar si pentru standardele noastre scazute.

The World...as it is spunea...

Mitza, iti trimit si tie parerea mea despre treaba asta :"Why Money for Haiti? Why not food, why not medicines, why not construction materials, why not people? Why money? what's a piece of paper going to do? Why this 21st Century form of Confession? Do people really think today that by donating 2 Euros by sms they save the world and gain kudos in front of GOD?"

Bogda

Unknown spunea...

E cam penibil...Republica Moldova la cat de saraca e, a dat 100.000$

Lucian Lirca spunea...

bai..astae un lucru tipic romanesc. n-avem bani de pensii si salarii, da noi donam. aste e ca aia, azi iau salaru, sparg toti banii in club iar doua sapt. umblu pe jos si manc pita cu salam.

omucu spunea...

normal ca n-avem bani de 6 milioane de pensii. oare mai este vreo tara in europa cu peste 25% din populatie pensionara? 400 milioane de euro pe prime si concedii doar din ministere. adica 40 km de autostrada SCUMPA intr-un an. care nu se face. 50.000 euro chiar e o suma infima.

alexandra spunea...

la multi ani !!!!!!!!!!! :D

alexandra spunea...

te vrem inapoi pe blog