sâmbătă, 28 februarie 2009

Suntem pe mâini bune

În urmă cu aproximativ o jumătate de oră, eram în maşină cu încă un prieten şi m-a oprit un echipaj de miliţie poliţie. După ce l-am întrebat pe individul care m-a oprit de ce a facut-o (nu s-a prezentat), mi-a spus că fac un filtru. L-am întrebat ce fel de filtru şi răspunsul a fost "avem o grămadă de urmăriţi, vreţi să îi spun pe toţi?". N-am fost inspirat să răspund "DA!". Am prezentat actele, am deschis portbagajul (mă îndoiesc că avea mandat de percheziţie pe numele şi maşina mea), am luat actele înapoi şi am plecat. Mă repet când spun că am fost cu un prieten în maşină, prieten căruia nu i-a cerut nimeni actele. Dacă eşti în căutarea unor presupuşi infractori, nu e logic să legitimezi cât mai multă lume? Oricum, după 5 minute am trecut iar cu maşina pe acolo şi "filtrul organizat" de vigilenţii oameni ai legii nu mai era. Suntem pe mâini bune! Sunt sigur că vor fi găsite şi armele de la Ciorogârla, şi criminalul de la Braşov, şi autorii jafului de la BT Cluj. Metodele miliţienilor poliţiştilor noştri nu au cum să dea greş.

3 comentarii:

Ingineru spunea...

Să nu uiţi că cei de la care vrei performanţă sunt aceiaşi care au epoleţi ca să audă când plouă, au dungă la pantaloni ca să ştie care e faţa şi umblă câte 2 ca să aibă împreună 4 clase.

ingineru.ro

gorba spunea...

macar v-au oprit :)) in cluj chiar dupa oncidentul BT au facut filtre din 200 in 200m dar nu opreau pe nimeni. puteai sa ai un seif mare cu BT inscriptionat pe el in portbagaj si tot nu te opreau.

Estrella Azul spunea...

=)) pacat pt lipsa de inspiratie... :P