miercuri, 18 februarie 2009

Din când în când există dreptate

George Andrei, băiatul care a fotografiat maşinile de poliţie din staţia de autobuz din Târgovişte şi a fost luat pe sus şi dus la secţie a scăpat de acuzaţii şi Poliţia îşi cere scuze. Deci se poate! Îl felicit că nu s-a lăsat intimidat şi sper ca lumea să nu se mai lase călcată în picioare de nişte animale doar pentru că poartă uniforme.
Comunicatul de presă îl găsiţi aici.
via zoso

2 comentarii:

Raluca spunea...

Ai dreptate in ceea ce priveste cazul asta: da, se comit abuzuri. Da' de ce nu vorbeste nimeni si de toti retardatii care ori au impins si bruscat politistii care i-au oprit,ori au refuzat sa prezinte actele si multe altele (vezi cazurile de la televizor) Romanii sunt ofuscati doar cand cineva le incalca lor drepturile, nimeni in schimb (sau prea putini)se gandesc cate legi incalcam noi sau cate ilegalitati comitem. La asa popor, asa politie..

omucu spunea...

nu m-am plans niciodata daca am luat o amenda pe merit, pentru ca am luat. nu am zis niciodata "ce bulangiu a fost politistul ca si-a facut treaba". si da, am cateva amenzi adunate.
Dar nu pot sa fiu de acord cu un politist care m-a oprit fara nici un motiv si a facut ture in jurul masinii pana a gasit o zgarietura, pt care evident nu aveam dovada si a vrut sa imi ia talonul si numerele. Am scapat doar cu o amenda fictiva pt nepurtat centura. Asta a fost acum cativa ani si am fost eu pampalau, ca trebuia sa ma lase sa plec fara nici o amenda si sa isi si ceara scuze ca m-a oprit fara motiv.