luni, 11 august 2008

Lacul Roşu, Cheile Bicazului


Sâmbătă seara am mers la cabană la Neagra, am ajuns târziu, aşa că doar am făcut un grătar, am băut nişte beri şi ne-am culcat.
Duminică ne-am trezit, am mâncat ceva şi am pornit în road trip. Traseul propus era Neagra> Gheorgheni> Lacul Roşu> Bucin> Sovata> Tg-Mureş. Drumul foarte lejer (nu mă leg de calitatea lui, mă refer la faptul că nu era aglomerat, exceptând zona Lacul Roşu). Am vizitat biserica din Ditrău, ne-am urcat pe baloţii de paie lângă Gheorgheni, ne-am plimbat cu barca pe Lacul Roşu, ne-am urcat pe stânci în Cheile Bicaz, am mâncat lebeniţă lângă maşină la Bucin şi am căutat fără succes un loc în care să mâncăm decent şi relativ ieftin în Sovata. Partea cea mai bună a fost că nu ne-am grăbit deloc şi a fost un road trip în adevăratul sens al cuvântului, cu opriri şi voie bună :)

2 comentarii:

Lucian Lirca spunea...

mai... road-trip-urile astea iti incrca bateriile pentru incao saptamana de lucru....o sa trec si eu cu puiu sa vada valea muresului...

omucu spunea...

merita sa mergeti mai departe... am facut cu totul din tg mures si inapoi sub 350 km. treci cheile bicazului si te intorci tot prin gheorgheni, peste bucin si treci pe langa sovata(din pacate nu merita sa intri in sovata)