marți, 8 iulie 2008

Cypress Hill la B'ESTFEST 2008

Am ajuns în parcarea de la Romexpo în timpul recitalului Apollo 440, primul lucru care l-am remarcat a fost o atmosferă mai plăcută ca anul trecut. Apollo 440 au fost ok, nu i-am urmărit prea atent, am folosit timpul pentru socializat, mâncat şi băut bere. După ei, a urmat o pauză scurtă şi a început Alanis Morisette care a fost ok, dar nu îi cunoşteam prea multe melodii şi nici nu m-a atras niciodată în mod special genul ei. "Ironic", de departe cea mai bună piesă a ei (cel puţin din ce ştiu eu) am auzit-o de la distanţă mare, cele 15 minute de suprapunere cu Cypress Hill (conform programului) m-au făcut să mă îndrept spre scena Dacia. Din păcate puteam să stau liniştit că oricum s-a întârziat mai bine de jumătate de oră. La primele două piese am stat cam pe mijloc şi mi s-a părut că se aude foarte prost (joasele prea tare, vocea prea încet) aşa că am mers după bere. La întoarcere, am remarcat un sunet foarte bun în dreptul boxelor, aşa că nu am mai mers pe mijloc(nu ştiu dacă era rezolvată problema peste tot, oricum, unde am stat eu, se auzea excelent). Au cântat toate piesele care am vrut să le ascult(Rap Superstar, I Aint Going Out Like That, Insane in the Brain, I Want to get High, Dr. Greenthumb, Hits from the Bong, Shoot'em up, etc.), poate doar "Trouble" îmi mai puteam dori, nu că ar fi o piesă deosebită, dar cred că ar fi fost chiar rupere pe ea. Ca părţi negative, nu a fost DJ Muggs şi mi s-a părut că a durat relativ puţin, deşi show-ul a fost complet.
Dupa Cypress am rămas un pic la Silent Disco, unde atmosfera era cu adevărat de festival, mi-a plăcut în mod special piesa Song 2 de la Blur, cine a fost acolo şi şi-a dat jos căştile ştie de ce.
Faţă de anul trecut mi-a plăcut mai mult atmosfera, mi-au plăcut ass-padurile de la clicknet şi chiar mi-a părut rău că nu am putut merge în toate 3 serile, am înţeles că Manu Chao şi Kaiser Chiefs au cam dat gata publicul.
Acum aştept cu nerăbdare festivalul Peninsula, pentru care îmi iau şi câteva zile de concediu.

2 comentarii:

Roxa spunea...

Baaai, deci am crezut ca ma duc cu shotgunu` la organizatori cand am auzit ce fac din sunet la Cypress. A iesit bine pana la urma si probleme la scena aia (si nu numai) au avut aproape toate trupele. Cam aiurea.

Alea eram ass-paduri ? :)))))))) OK, mi-i rusine cu mine. :P

Song 2 e bestial, treceam pe-acolo si l-am recunoscut instant. =))

Lucian Lirca spunea...

peninsula...venim, bem ne chefuim...inca 2 sapt:D