luni, 10 martie 2008

Braşov


Ok, am întârziat o zi cu pozele, da' aseară nu mai aveam baterii la cameră şi nu am stat până s-au încărcat.
Să o iau cu începutul, drumul spre Braşov a fost lejer de tot, nu ne-am grabit deloc şi tot am ajuns în mai puţin de 3 ore. Când am ajuns am mâncat la ceva fast-food (Ando's parcă) destul de ok, după care ne-am îndreptat încet spre clubul Scena. Concertul a început destul de devreme, cu peste 200 persoane de faţă, în condiţiile în care localul e relativ mic. OCS au fost în formă, deşi sonorizarea nu i-a avantajat deloc(în spate se auzea ca dracu', noroc că am fost în faţă:D ). Dan a avut chef de cântat din mijlocul fanilor, s-a făcut un pogo un pic exagerat, ventilaţie lipsă în club, per total totul bine spre foarte bine. Am avut concert OCS de ziua mea, nu contează că a trebuit să merg 180km pentru el, cu atât mai bine :).
După concert, am rămas în club, unde ne-am bucurat de o muzică excelentă, erau momente când mă gândeam că şi eu aş fi făcut acelaşi playlist, lucru care se întâmplă foarte rar. Oricum, o atomsferă excelentă, păcat că s-a terminat berea şi am trecut pe vodka:).
Duminică ne-am revenit destul de uşor, am mâncat la restaurantul Casa Tudor(arată bine, ciorbă ok, preţuri bune, servire proastă) după care ne-am plimbat prin centrul Braşovului şi am urcat o tură şi pe Tâmpa.
Singura problemă care a avut-o weekendul ăsta e ca s-a terminat, în rest a fost exact ce aveam nevoie.

6 comentarii:

Lucian Lirca spunea...

deci..esti foarte naspa ca m-ai scos din lista prietenilor depe blog....
P.S. ma bucur ca te-a i distrat de ziua ta.

omucu spunea...

te pun acum la loc, te-am scos ca nu ai scris nimic pe blog 2 luni si am crezut ca ai renuntat la blog :)

Lucian Lirca spunea...

bine ma.....nici sile nu o scris de vre-o 5-6 luni.....un pic de obraz....

Unknown spunea...

ma ai uitat sa scri ca dupa bere si vodca ai disparut pe undeva pe la baie , nu sti ce ai facut pe acolo ...:-&.. ca ai stat cam mult:)

omucu spunea...

ti-as spune ce am facut, da' nu tin minte tot:))

Li spunea...

ai citit de ocs la iasi? :)))