luni, 12 noiembrie 2007

Scorpions live la Sibiu

Sâmbătă seara, deşi nu era in planurile mele, am fost la Sibiu la mult promovatul concert Scorpions. Am ajuns la aproximativ jumătatea concertului, din păcate nu cunosc discografia grupului german, după aproximativ 3 melodii din repertoriul lor, am remarcat cu plăcere acorduri din Smoke on the Water(Deep Purple) şi Enter Sandman(Metallica). După incă o serie de melodii necunoscute de majoritatea lumii prezente, au cântat la bis "Still loving you" , "Wind of Change" şi "Send me an Angel". Nu sunt un fan al formaţiei şi nici măcar nu am fost atent la concert, deci o părere obiectivă despre concert nu pot să am.
Drumul înapoi a fost greu, a nins foarte tare, la nivelul la care faza lungă nu se putea folosi şi au fost bucăţi de drum pe care pedala de frână era absolut inutilă.

2 comentarii:

Lucian Lirca spunea...

heehhhe.....pai....in caz ca ninge...folosesti pedala de frana cat mai putin,asta in caz ca nu ai gume de iarna....altfel....frana de motor este cea mai eficienta...in orice situatie:D
drumuri bune sa ai ;)

Unknown spunea...

Poate scrii si despre mirifica Sageata Rosie si explici fenomenul "am aruncator de flacari in portbagaj, da nu am cric".